Bultpark 7 juni

Op 7 juni was ik, samen met Aatje met een draadje in het Bultpark te vinden.2015-06-07 10.44.57

Er waren enorm vele kraampjes met allemaal heel interessante hobby’s en materialen. Wij stonden aan het begin van de hobbymarkt en hebben behoorlijk wat mensen aan de kraam gehad die geïnteresseerd waren en ook van mij mijn nieuwsbrief in de toekomst wilden ontvangen.
In de ochtend was het heerlijk, de zon scheen op de kraam en het werd, zeker na de opening om 11:00 door de wethouder bij de luchtscouts stee2015-06-07 12.43.10ds drukker. Naarmate het later werd, draaide de zon weg en werd het ook wat koud onder de kraam!    Gekke gewaarwording. Mensen in t-shirts te zien lopen en ik met mijn jasje aan. Het was fijn zoveel mensen gezien te hebben, ook die ik al een tijdje niet gezien had. Ik heb mensen mogen inspireren door in mijn boeken te laten kijken en regelmatig heb ik de vraag gehad waarom ik mijn eigen werk niet mee nam.

Daar ga ik dus nu aan werken. Meer eigen werk mee nemen, zodat mensen ook kunnen zien wat ik kan en jou kan leren.

Hartegroet,

José
BreiJeBlij!

 

Geef een reactie